Slimmer samenwerken voor
HR-afdelingen

Ben je HR-manager en verantwoordelijk voor het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving voor nieuwe medewerkers? Uit welke arbeidsvoorwaarden moet dan een aantrekkelijke werkomgeving bestaan? Meegaan met technologische ontwikkelingen is essentieel om te voldoen aan een aantrekkelijke werkomgeving. Lees hieronder meer over de voordelen.

Voordelen voor HR-managers

De voordelen van Cisco Spark

Vandaag de dag moet communicatie flexibel en mobiel zijn en gericht op het gewenste resultaat. Voorwaarden die zijn ontstaan door het toegenomen gebruik van mobiele apparaten en door innovaties in de ICT-infrastructuur.

Cisco Spark speelt in op deze technologische ontwikkelingen en maakt samenwerken en live vergaderen mogelijk door een geïntegreerde set van toonaangevende communicatietools voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

Door hand in hand te gaan met de IT-afdeling, om zo de ideale werkplek te kunnen realiseren voor medewerkers, kan een HR-manager voordelen ervaren:

  • Motivatie vergroten: het aanbieden van een aantrekkelijke werkomgeving kan de motivatie van medewerkers vergroten.
  • Toptalent aantrekken: gunstige arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke werkomgeving kan toptalenten aantrekken voor jouw organisatie.

Blogs & Nieuws

Connected Enterprise Report 2016

Download het Connected Enterprise Report 2016 van Dimension Data en krijg inzicht in de huidige ontwikkelingen op het gebied van samenwerking, koopgedrag en succescriteria in 15 verschillende landen. Ook lees je meer over de mate waarin bedrijven voordelen ervaren van collaboration.

cisco spark, connected enterprise report 2016, global, collaboration

Probeer Cisco Spark uit

Verstuur berichten veilig, deel bestanden en vergader overal en altijd met iedereen. Probeer Cisco Spark nu uit met een gratis trial en ondervind zelf het gemak van Cisco Spark.

Vul het formulier in om zo snel mogelijk met de gratis trial te kunnen starten.

Ja, ik wil Cisco Spark uitproberen!