Slimmer samenwerken voor
IT-afdelingen

Als IT-afdeling wil je een veilige, robuuste en gebruiksvriendelijke oplossing kunnen aanbieden voor samenwerking op en buiten de werkvloer. Echter, vaak kiezen medewerkers ongewenst voor hun eigen applicaties om mee samen te werken. Daarbij is het van belang dat je als IT-afdeling wel jouw relevantie behoudt. Is dit een herkenbare situatie? Lees hieronder meer over de mogelijkheden om de relevantie als IT-afdeling te behouden.

Voordelen voor IT-afdelingen

Meer relevantie voor de business

Teams werken sneller en leveren betere resultaten als alles en iedereen op een optimale wijze samenwerkt. Bijvoorbeeld als zij een collaboration-tool opgeleverd krijgen van hun IT-afdeling die gebruiksvriendelijk, veilig en efficiënt te gebruiken is en die integreert met andere relevante software. Voor IT-afdelingen biedt dat kansen om meer relevantie te krijgen voor de business, wat wellicht weer kan leiden tot meer budget.

Cisco Spark speelt in op de laatste technologische ontwikkelingen en maakt samenwerken en live vergaderen mogelijk door een geïntegreerde set van toonaangevende communicatietools met een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

Integratie met andere services
Een voordeel van Cisco Spark is dat de oplossing eenvoudig te integreren is met andere services die door teams gebruikt worden. Zo kunnen werkzaamheden eenvoudig verenigd worden door integraties naar andere services zoals ZenDesk, Trello, GitHub en nog veel meer.

Reeds Cisco Collaboration-tools in gebruik?
Als je bijvoorbeeld Cisco-telefonie of Cisco WebEx al gebruikt, dan kun je deze eenvoudig integreren met Cisco Spark voor een complete collaboration-omgeving die veel toegevoegde waarde biedt aan de eindgebruikers in jouw organisatie.

Blogs & Nieuws

Connected Enterprise Report 2016

Download het Connected Enterprise Report 2016 van Dimension Data en krijg inzicht in de huidige ontwikkelingen op het gebied van samenwerking, koopgedrag en succescriteria in 15 verschillende landen. Ook lees je meer over de mate waarin bedrijven voordelen ervaren van collaboration.

cisco spark, connected enterprise report 2016, global, collaboration

Probeer Cisco Spark uit

Verstuur berichten veilig, deel bestanden en vergader overal en altijd met iedereen. Probeer Cisco Spark nu uit met een gratis trial en ondervind zelf het gemak van Cisco Spark.

Vul het formulier in om zo snel mogelijk met de gratis trial te kunnen starten.

Ja, ik wil Cisco Spark uitproberen!