Slimmer samenwerken voor managers & business owners

Als manager of business owner streef je naar productiviteit en effectiviteit. Het is van belang dat jouw teams zowel intern en extern goed met elkaar kunnen samenwerken: vergaderen, overleggen, informatie delen, etc. Hierbij is het van belang dat jij het overzicht bewaart en de productiviteit bevordert. Hoe kan je dit het beste doen en wat zijn de voordelen daarvan? Lees hieronder verder.

Voordelen voor managers en business owners

Vandaag de dag moet communicatie flexibel en mobiel zijn en gericht op het gewenste resultaat. Voorwaarden die zijn ontstaan door het toegenomen gebruik van mobiele apparaten en door innovaties in de ICT-infrastructuur. Cisco Spark speelt in op deze technologische ontwikkelingen en maakt samenwerken en live vergaderen mogelijk door een geïntegreerde set van toonaangevende communicatietools voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

Wat als er een oplossing zou zijn voor de genoemde uitdagingen in de vorm van een innovatieve collaboration tool? Dan kun je als manager of business owner daarvan meerdere voordelen ervaren:

  • Medewerkers kunnen elkaar makkelijker vinden.
  • Het toepassen van collaboration tools doorbreekt barrières.
  • Het vermindert de informatie-overload.
  • Managers kunnen het overzicht beter bewaren

Blogs & Nieuws

Connected Enterprise Report 2016

Download het Connected Enterprise Report 2016 van Dimension Data en krijg inzicht in de huidige ontwikkelingen op het gebied van samenwerking, koopgedrag en succescriteria in 15 verschillende landen. Ook lees je meer over de mate waarin bedrijven voordelen ervaren van collaboration.

cisco spark, connected enterprise report 2016, global, collaboration

Probeer Cisco Spark uit

Verstuur berichten veilig, deel bestanden en vergader overal en altijd met iedereen. Probeer Cisco Spark nu uit met een gratis trial en ondervind zelf het gemak van Cisco Spark.

Vul het formulier in om zo snel mogelijk met de gratis trial te kunnen starten.

Ja, ik wil Cisco Spark uitproberen!