Over Dimension Data

Dimension Data maakt gebruik van de kracht van technologie om organisaties te helpen grootse dingen te bereiken in dit digitale tijdperk. Als lid van de NTT Group accelereert het bedrijf de ambities van zijn klanten met digital infrastructures, hybrid cloud, workspaces for tomorrow en cybersecurity. Met een omzet van 7,5 miljard dollar en kantoren in 58 landen en 31.000 medewerkers levert Dimension Data diensten daar waar zijn klanten gevestigd zijn, in elk stadium van hun technology journey. De Nederlandse organisatie bestaat uit ruim 320 hoogopgeleide medewerkers.

Dimension Data is wereldwijd en in Nederland de grootste partner van Cisco en één van Cisco’s eerste Spark-partners. Dimension Data is een Cisco Gold partner. Dit jaar heeft Cisco Dimension Data Nederland uitgeroepen tot Enterprise Partner of the Year.

Dimension Data is trots op zijn rol als Official Technology Partner of Amaury Sport Organisation, organisator van de Tour de France en naamgevend partner van het wielrenteam Team Dimension Data voor Qhubeka.

www.dimensiondata.com