Contact

Interesse in Cisco Spark of andere oplossingen?

Communicatie is meer dan alleen een telefoontje of een e-mail naar werknemers of partners versturen. Het gaat om samenwerken, vergaderen en communiceren op een manier die relaties versterkt en de productiviteit verhoogt.

Vandaag de dag moet communicatie flexibel, mobiel en gericht zijn op het gewenste resultaat. Cisco Spark maakt samenwerken en live vergaderen mogelijk door een geïntegreerde set van toonaangevende communicatietools voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring die alleen de Cisco-cloud kan bieden.

Wil je meer weten over Cisco Spark en welke revolutie in samenwerking het kan bieden voor jouw organisatie? Of wil je meer weten over andere Cisco en Dimension Data collaboration-oplossingen en diensten? Stuur dan jouw vraag op via het formulier, ontvang een gratis trial, maak direct een afspraak voor een demonstratie of maak een afspraak voor een inhoudelijk gesprek met een van de specialisten van Cisco en/of Dimension Data.

Heeft u vragen?

Neem contact op met Dimension Data voor vragen via dit formulier.

Blogs & Nieuws

Krijg inzicht in het verbeteren van de productiviteit

Hoe richt jij jouw tijd in om de zaken voor elkaar te krijgen? Hoe zorg je ervoor dat je minder tijd besteed aan het uitvogelen van wat er aan de gaande is binnen het project? Deze infographic geeft meer inzicht in hoe je de productiviteit kunt verbeteren door meer gebruik te maken van collaboration tools. Download de infographic hier.

infographic, collaboration, cisco spark, cisco spark hybrid