Over Cisco Spark

Cisco Spark en Cisco Spark Hybrid

Communicatie is meer dan alleen een telefoontje of een e-mail naar werknemers of partners versturen. Het gaat om samenwerken, vergaderen en communiceren op een manier die relaties versterkt en de productiviteit verhoogt.

Vandaag de dag moet communicatie flexibel, veilig en mobiel zijn en gericht op het gewenste resultaat. Cisco Spark maakt samenwerken en live vergaderen mogelijk door een geïntegreerde set van toonaangevende communicatietools. Het biedt een ongeëvenaarde gebruikerservaring die alleen de Cisco-cloud kan bieden.

Cisco Spark Hybrid

Cisco Spark biedt met Cisco Spark Hybrid een nieuwe service waarmee je aanwezige Cisco collaboration tools, bestaande op jouw eigen locatie, met Spark kunt samenbrengen in een public cloud, private cloud of op jouw eigen locatie. Ook kan er een integratie plaatsvinden tussen Spark en Microsoft Exchange, Outlook en Active Directory. Dit zorgt voor een hogere gebruiksvriendelijkheid.

Samenwerking Cisco en Apple

Door een intensieve samenwerking tussen Cisco en Apple kunnen iPhone en iPad nu door middel van een snelle “handshake” contact leggen met Cisco-end points, zodat gebruikers profiteren van een optimale verbinding. Ook andere geavanceerde netwerkvoorzieningen zijn hierdoor mogelijk, zoals snelle roaming en Quality of Service (QoS). Een inkomende Spark call wordt nu als een ‘normaal’ telefoon- of videogesprek op de iPhone gepresenteerd waardoor de iPhone van medewerkers een volwaardige bedrijfstelefoon wordt.

Cisco Spark Message

Cisco Spark, messaging, phone


Message
Communicatie start met een boodschap. Cisco Spark maakt de boodschap simpel en secuur. Creëer een ruimte voor jouw team om berichten te kunnen versturen en ontvangen, deel bestanden en blijf, waar je ook bent, in contact met jouw team. Zo vermijd je onnodige tijdsverspilling om bijgepraat te moeten worden en wordt er meer werk verricht.

 

Video, meet, cisco spark
Meet
Eenvoudig teams online laten samenwerken en met klanten vergaderen, met het bijkomende voordeel dat je voor, tijdens en na de vergadering berichten kunt versturen en content kunt delen. Met Cisco Spark is het eenvoudig om vergaderingen te plannen en deel te nemen aan de vergadering vanaf het hoofdkantoor of een nevenvestiging, thuis of onderweg. Hierbij loopt elke vergadering verloopt via video.

Cisco Spark Room System
Spark Room System voorziet iedere vergaderruimte met de mogelijkheid tot vergadering via video. Voorzie hierbij de ruimte van een scherm, een Cisco Telepresence apparaat en een internetverbinding. Met Spark Room System is er geen IT-support nodig, men loopt simpelweg de ruimte binnen met de Cisco Spark applicatie en de meeting is klaar om te starten. Verlaag kosten, reis minder en ontmoet klanten op een nieuwe manier.

phone, meet, call, cisco spark


Call
Maak optimaal gebruik van de Cisco Spark-mogelijkheden en integreer bellen met messaging en vergaderen. Heb je Cisco Unified Communications Manager, Business Edition 6000 of 7000, of Cisco Hosted Collaboration-oplossing voor Call Control, dan kun je profiteren van de volledige belmogelijkheden van Cisco Spark. In Nederland wordt deze functionaliteit aangeboden als hybride oplossing. Het koppelen van Cisco Call Control en de Cisco Spark Cloud zorgt voor een geïntegreerde gebruikerservaring.

Cisco Spark Video

video, cisco spark, possibilities

Meer dan ooit, hebben teams de behoefte om elkaar face-to-face te meeten, in plaats van berichten te sturen. Ze hebben dit nodig om beslissingen te kunnen maken. Met de Cisco Spark-oplossing kun je face-to-face in een high-definition videomeeting bij elkaar komen en tegelijkertijd elkaars schermen en content delen. Het is net alsof je in dezelfde ruimte bent! Cisco Spark is voor zowel de SX-, MX-, en de DX-series geschikt.

Cisco Spark Integratie

integratie, werk, cisco spark
Integreer de Cisco Spark-app met andere services die gebruikt worden door jouw team, om de werkzaamheden te verenigen. Teams werken sneller en leveren betere resultaten als alles en iedereen optimaal kan samenwerken. Bundel de werkzaamheden door integraties met andere services zoals ZenDesk, Trello, GitHub en nog veel meer.

Cisco Spark Board: nieuwe alles-in-één vergaderruimte

Met het Cisco Spark Board focust Cisco zich op de vergaderbeleving met Cisco Spark. Met het Cisco Spark Board kan men gedurende de vergadering chatten, bellen, schermen delen en videoconferencing. Dit alles is mogelijk op een spectaculair whiteboard, onafhankelijk van waar je je bevindt en welk device je tot beschikking hebt.cisco spark board

Het Cisco Spark Board biedt het volgende:

 • Draadloos presentatie-apparaat waar iedereen mee overweg kan:
  • Iedereen kan met een klik deelnemen aan een vooraf opgestelde virtuele werkruimte, waar iedereen vanaf welke plek dan ook ter wereld toegang tot heeft.
 • Interactief digitaal whiteboard waar iedereen op kan werken
  • Als men op afstand aan het werk is, kan er realtime iets toegevoegd of aangepast worden aan het whiteboard.
  • Al het werk wordt automatisch opgeslagen.
  • Er kan een videoconferencing plaatsvinden tijdens het werken op het whiteboard
  • Door toonaangevende versleuteling van Cisco Spark is de informatie op whiteboard veilig.
 • Vergaderen met bioscoopkwaliteit
  • Het Cisco Spark Board biedt met de 4K-camera en de VoiceTrack-technologie een breed en scherp beeld met kristalheldere gesprekken.

Video

Resource

Brochure Cisco Spark

Interesse in Cisco Spark? Download dan de Cisco Spark-brochure en ga dieper in op alle mogelijkheden van Cisco Spark en Cisco Spark Hybrid voor jouw organisatie.

Probeer Cisco Spark uit

Verstuur berichten veilig, deel bestanden en vergader overal en altijd met iedereen. Probeer Cisco Spark nu uit met een gratis trial en ondervind zelf het gemak van Cisco Spark.

Vul het formulier in om zo snel mogelijk met de gratis trial te kunnen starten.

Ja, ik wil Cisco Spark uitproberen!